Over ons

Wij zijn Praktijk Willemspark, een praktijk voor psychotherapie, in het centrum van Den Haag. In onze praktijk bieden we behandeling aan volwassenen die last hebben van psychische klachten en problemen en een verwijzing hebben van hun huisarts om voor kortere tijd hieraan te werken binnen de Basis Geestelijke Gezondheidszorg (BGGz) of voor langere tijd binnen de Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg (SGGz). Naast deze trajecten kan een volwassene op eigen verzoek onze praktijk bezoeken vragen ten aanzien van persoonlijke ontwikkeling en groei.

Praktijk Willemspark is een praktijk waarin drie onafhankelijke psychotherapeuten samenwerken om elke cliënt die zich aanmeldt zo nauwkeurig mogelijk te onderzoeken en een zo passend mogelijke vorm van therapie aan te bieden. Wij zijn Vincent Bol en Martijn Kamphuis (doorlinken naar ons persoonlijke deel op de site) en we zetten ons dagelijks in om door middel van psychotherapie een ruimte te scheppen waar onze cliënten voor korte of langere tijd stil kunnen staan bij zichzelf. In en door het gesprek wat op gang komt binnen deze ruimte wordt duidelijk wat de pijn- en knelpunten zijn en wat nodig is om hiervan te herstellen.

Contact met Praktijk Willemspark

Heeft u ergens last van? En wilt u dat het behandeld word? Neem dan contact op via info@praktijkwillemspark.nl of vul het onderstaande formulier in of ga naar contact.

Ga naar contact